Over ons

Ons verhaal

De menselijke maat in het recht

De vraag naar recht eist gevoel van plicht.
Aletta Jacobs
Eerste vrouwelijke arts

Recht & Zekerheid is in 2019 opgericht door mr. C.L. Callenbach en mr. S. Bouazzati. Wat ons drijft, is de overtuiging dat juridische bijstand en bemiddeling niet ingewikkeld en kostbaar hoeft te zijn. Wij hebben ons ten doel gesteld hoogwaardige juridische hulp betaalbaar en toegankelijk te maken voor zowel particulieren als bedrijven. Ons fundament is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een diepgaande betrokkenheid bij uw juridische behoeften. Wij zijn uw toegevoegde vertrouwenspartner, met als doel concrete resultaten te bereiken.

Hoe wij te werk gaan

Samen staan we sterk

Onze werkwijze begint met een diepgaand begrip van uw situatie, gevolgd door zorgvuldige analyse en helder advies over de beschikbare opties. We stellen samen een op maat gemaakt actieplan op en nemen de nodige stappen om uw belangen te behartigen. Gedurende het hele proces houden we nauw contact, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang. Ons team staat klaar om u te begeleiden van begin tot eind. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Meet the founders

Maak kennis met ons

mr. S. (Samira) Bouazzati

Founder

Samira specialiseert zich in het ondernemingsrecht, het contractenrecht en het financieel recht. Haar expertise en ervaring richten zich op de financiële sector, corporate governance, regulering, risk management en compliance. Zij heeft haar master Commerciële Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam met goed gevolg afgerond.

Naast haar werkzaamheden bij Recht & Zekerheid, is Samira werkzaam als Legal Officer bij een Nederlands trustkantoor. Hier onderhoudt zij een eigen cliëntenportfolio van internationale en grootzakelijke klanten in de sectoren Private Equity en Real Estate. Hiervoor heeft Samira ervaring opgedaan als transactiemonitoring analyst bij een grootbank, bewindvoerder en mentor bij de rechtbank, zaakbehandelaar bij rechtshulporganisaties, administratief-juridisch medewerker bij een advocatenkantoor en incassomedewerker (zakelijk).

mr. C.L. (Cheyenne) Callenbach

Founder

 

Cheyenne specialiseert zich in het oplossen van geschillen op het gebied van het arbeidsrecht, het huurrecht en het verbintenissenrecht. Haar expertise en ervaring richten zich op contractuele geschillen, aansprakelijkheid en procesvoering. Zij heeft haar master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam met goed gevolg afgerond.

Naast haar werkzaamheden bij Recht & Zekerheid, is Cheyenne werkzaam als customer due diligence (CDD) Analyst bij een grootbank. In haar rol voert Cheyenne grondige onderzoeken uit naar zakelijke en particuliere klanten om te voldoen aan strikte regelgeving en ter bescherming tegen financiële misdrijven. Hiervoor heeft Cheyenne ervaring opgedaan als vrijwilliger bij een rechtswinkel, docent tentamentrainingen, financieel medewerker bij een beleggingsonderneming en compliance officer bij een grootbank.

Contact