Over ons

Recht & Zekerheid is opgericht door de volwaardige juristen Cheyenne Callenbach en Samira Bouazzati. Vanuit een grote passie voor het recht zijn wij na onze rechtenstudie met het idee gekomen om Recht & Zekerheid op te richten. Een belangrijk uitgangspunt bij de oprichting was om onze kennis en expertise zo optimaal en betaalbaar mogelijk in te zetten, zodat burgers en bedrijven op een laagdrempelige wijze toegang hebben tot hoogwaardige juridische hulp. Hierbij leggen wij de prioriteit op persoonlijke aandacht. In tegenstelling tot andere kantoren, verleent Recht & Zekerheid ook juridisch-administratieve diensten. Vanuit een oogpunt van efficiëntie, hoeft u op deze manier niet meerdere opdrachtgevers voor één zaak in te schakelen. Wij bij Recht & Zekerheid staan met onze gecombineerde  kennis, talenten en expertise voor u klaar bij juridische vragen, administratieve taken en geschillen. 

DGA | Juridisch Adviseur

Samira heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid in 2019 aan de Universiteit Utrecht behaald. Kenmerkend aan Samira is haar resultaatgerichte en ijverige werkhouding, empathisch inlevingsvermogen en analytisch denkvermogen. Samira is op dit moment werkzaam bij de ABN AMRO bank als Operations Specialist CDD/AML en heeft hiervoor werkervaring opgedaan als rechtshulpverlener, juridisch-administratief medewerker en debiteurenbeheerder (zakelijk). Met haar specialistische kennis, grote ambitie voor het recht en professionele eigenschappen, is Samira in staat om elke rechtscasus met passend maatwerk en een juiste, creatieve aanpak op te lossen en u te voorzien van deskundig advies.

DGA | Juridisch Adviseur

Cheyenne heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid in 2019 aan de  Universiteit Utrecht behaald. Kenmerkend aan Cheyenne is haar toegewijde en energieke houding, waarin zij streeft naar het best haalbare resultaat. Cheyenne heeft ruime werkervaring als financieel-juridisch medewerker, rechtshulpverlener, fiscus en juridisch-administratief medewerker. Cheyenne geeft om wat zij doet en is volop betrokken bij haar cliënten. Dankzij haar gedreven en betrokken houding, ruime werkervaring en analytisch denkvermogen voorziet Cheyenne u in passend, deskundig juridisch advies en is zij in staat om elke juridische kwestie tot een gewenste uitkomst te brengen. 

Contact