Juridisch-Administratieve Hulp

Bij Recht & Zekerheid kunt u terecht voor uiteenlopende diensten op juridisch-administratief vlak, zoals brievenhulp, jaarrekeningen, de jaarlijkse belastingaangifte en volledig dossierbeheer. Deze diensten worden zowel voor particulieren als ondernemers aangeboden.

brievenhulp

Hulp nodig bij het begrijpen, lezen, opstellen of beantwoorden van juridische brieven of correspondentie van bestuurlijke aard? Recht & Zekerheid biedt u de mogelijkheid om al uw juridische correspondentie aan ons uit te besteden. Wij houden u hierbij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en voorzien u van passend advies.

jaarrekeningen

Voor het laten opstellen van de jaarrekening van uw bedrijf kunt u terecht bij Recht & Zekerheid. Indien nodig, laten wij kosteloos een accountantsverklaring voor u opstellen. Ook kunt u uw jaarrekening door ons laten controleren en eventueel laten aanvullen. Recht & Zekerheid voorziet tevens in het deponeren van jaarrekeningen.

Belastingaangifte

Bij Recht & Zekerheid kunt u terecht voor de jaarlijkse belastingaangifte. Dit geldt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van uw bedrijfsstructuur zullen wij een tussenpersoon inschakelen of u doorverwijzen naar een belastingadvieskantoor.

dossierbeheer

Indien u regelmatig te maken heeft met fatale termijnen en eventuele procesgangen, kunt u er voor kiezen om uw juridische of bestuurlijke administratie aan Recht & Zekerheid uit te besteden. Wij stellen namens u de correcte brieven op, reageren tijdig binnen de gestelde termijnen, ordenen alle administratie en betrekken u nauw bij te nemen vervolgstappen.

Wij begrijpen dat er bij de waarborging van uw rechtszekerheid veel ingewikkelde documenten en brieven komen kijken.

Wij hanteren scherpe uurtarieven t.h.v. €95,- p/u incl. btw. In overleg is het mogelijk om een vaste prijs af te spreken, een en ander afhankelijk van het financieel belang van uw opdracht. 

Bij Recht & Zekerheid weten wij dat er naast zuivere juridische dienstverlening, tevens situaties bestaan waarin juridisch-administratieve taken uitgevoerd dienen te worden ter waarborging van uw rechtszekerheid. Veel kantoren verwijzen u in dat geval door naar boekhouders- of administratiekantoren. Wij bij Recht & Zekerheid doen dat niet. U kunt bij ons terecht met zowel uw juridische als bijbehorende administratieve werkzaamheden.

Brievenhulp?

Onze brievenhulp is breed van aard en heeft onder andere betrekking op incassovorderingen, dagvaardingen, moties, klachten, overheidsbesluiten, bestuurlijke brieven, ingebrekestellingen. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Jaarcijfers?

Recht & Zekerheid zet de kennis en expertise van haar juristen tevens in bij het opstellen, nakijken en deponeren van jaarrekeningen voor ondernemingen. Indien u hier behoefte aan heeft, zullen wij geheel kosteloos een officiële accountantsverklaring voor u aanvragen.

 

Belastingaangifte?

De juristen van Recht & Zekerheid staan voor u klaar bij het invullen of controleren van de belastingaangifte. Een en ander afhankelijk van de complexiteit van uw onderneming, zal een tussenpersoon worden ingeschakeld of wordt u door ons doorverwezen.

Volledig dossierbeheer?

Is uw persoonsgebonden budget door de gemeente afgekeurd? Weet u niet waar u moet beginnen om een bepaald besluit van de overheid te krijgen? Heeft u als particulier of bedrijf constant te maken met  incasso’s, fatale termijnen of gerechtelijke procedures? Wij bij Recht & Zekerheid staan klaar om uw dossier volledig te beheren en u in de juiste richting te leiden. 

"Een opdracht of zaak bij Recht & Zekerheid laten behandelen biedt u dat extra stukje service en efficiëntie. In tegenstelling tot andere kantoren, zijn wij namelijk tevens bereid om u op juridisch-administratief vlak bij te staan, zodat u geen extra opdrachtgevers in hoeft te schakelen."

Samira_Kleinefoto_RZ (1)

Samira Bouazzati

DGA | JURIDISCH ADVISEUR

Contact