Juridische diensten

Juridisch advies voor iedereen.

Wij begrijpen dat juridische vraagstukken voor zowel particulieren als bedrijven uitdagend kunnen zijn. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Onze benadering is gebouwd op openheid, communicatie en vrijblijvendheid. Wij geloven dat wederzijds vertrouwen de basis vormt voor succesvolle samenwerkingen. Daarom streven we ernaar om een vertrouwensband met u op te bouwen, zodat u zich comfortabel voelt om uw juridische zorgen met ons te delen. Bij ons gaat het niet alleen om het verstrekken van juridische informatie, maar ook om het creëren van een op maat gemaakte strategie die uw belangen beschermt. 

Waar kunnen we u mee helpen?

JURIDISCH ADVIES

Wij voorzien u van passend en deskundig juridisch advies bij zowel kleine als grote juridische vragen.

GESPREKSPARTNER

Wij staan voor u klaar als zakelijke en betrouwbare gesprekspartner bij al uw juridische vraagstukken.

Contact met wederpartij

Recht & Zekerheid kan namens u contact opnemen met en communiceren met uw wederpartij.

DOCUMENTATIE opstellen

De juristen van Recht & Zekerheid helpen u graag bij het opstellen, verbeteren of wijzigen van juridische documenten.

Rechtsbijstand

Een procedure starten? Wij kunnen u vertegenwoordigen en begeleiden in uiteenlopende juridische procedures.

Staat uw dienst hier niet bij?

De diensten hier zijn slechts een deel van wat we bieden. Twijfelt u? Neem vrijblijvend contact op.

Neem gerust contact met ons op. Binnen 1-3 dagen ontvangt u van ons een reactie. Het intakegesprek is kosteloos. Heeft u een spoedaanvraag? Meld dit en wij reageren dezelfde dag nog.

Procesvoering

Wij verdedigen uw rechten.

Wat men veelal niet weet over procesvertegenwoordiging, is dat het in de meeste gevallen niet vereist is om een dure advocaat in te schakelen om u te laten bij te staan in een procedure. Bij Recht & Zekerheid kunnen wij u vertegenwoordigen in gerechtelijke zaken waarin verplichte procesvertegenwoordiging door een advocaat niet vereist is. U hoeft zich geen zorgen te maken over onnodig hoge kosten. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken, zodat we samen uw mogelijkheden kunnen bespreken. Ontdek hier meer over verplichte procesvertegenwoordiging.

law-firm-cta-top-pic.jpg
Call Us 24/7
OR

Get Your First Consultation FREE!

Het verdedigen van uw rechten.

Iedereen heeft wel eens te maken met juridische vragen, geschillen of conflicten. In die gevallen is het prettig om precies te weten wat uw rechten zijn en welke juridische middelen u kunt inzetten. Wij bij Recht & Zekerheid begrijpen het belang van een adequate, betrokken en laagdrempelige houding bij de aanpak van uw zaak. Samen met onze deskundige juristen, streven wij naar het best haalbare resultaat in elk individueel geval. Wij staan klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren en u in begrijpelijke taal te voorzien van passende, op maat geleverde juridische hulp. 

Procesvoering

Wat men veelal niet weet over (verplichte) procesvertegenwoordiging, is dat het in de meeste gevallen niet vereist is om een dure advocaat in te schakelen om u te laten bij te staan in een rechtszaak. De juristen van Recht & Zekerheid kunnen u in die gerechtelijke zaken bijstaan, waarbij géén verplichte procesvertegenwoordiging door een advocaat geldt. Vermijd onnodig hoge kosten en maak een afspraak met een van onze juristen om uw mogelijkheden te bespreken. U kunt hier meer lezen over de verplichte procesvertegenwoordiging.

Procestactieken

Tijdens de voorbereiding van uw zaak brengen onze juristen passende procestactieken in kaart. Uw zaak wordt grondig geanalyseerd en de te nemen stappen worden bepaald, zodat uw slagingskans wordt gegarandeerd. Uiteraard wordt alles met u besproken en begeleiden wij u in het verloop van de gehele juridische procedure.

Transparant en Eerlijk

Recht & Zekerheid stelt zich te allen tijde transparant en eerlijk op met betrekking tot de slagingskans van uw zaak. Onze juristen zullen uw situatie beoordelen en u een passend advies geven omtrent het best haalbare resultaat en u informeren over de bijkomende kosten. Bij Recht & Zekerheid worden geen zaken aangehouden die enkel kosten meebrengen voor u.

Betaalbaar

Eén van de voordelen wanneer u besluit om uw zaak door Recht & Zekerheid te laten oppakken, is dat ons uurtarief t.h.v. €135,- (incl. btw) voor procesvoering onder het marktgemiddelde ligt. In voorkomende gevallen is het tevens mogelijk om in overleg beloningsafspraken of een vaste prijs overeen te komen. Bij Recht & Zekerheid zijn hoge uurtarieven verleden tijd.

Juridische Diensten

Voor iedereen. Recht & Zekerheid ondersteunt particulieren en bedrijven bij uiteenlopende juridische vraagstukken.

Wij zijn er voor u

Iedereen heeft wel eens te maken met juridische vragen, geschillen of conflicten. In die gevallen is het prettig om precies te weten wat uw rechten zijn en welke juridische middelen u kunt inzetten. Wij bij Recht & Zekerheid begrijpen het belang van een adequate, betrokken en laagdrempelige houding bij de aanpak van uw zaak. Samen met onze deskundige juristen, streven wij naar het best haalbare resultaat in elk individueel geval. Wij staan klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren en u in begrijpelijke taal te voorzien van passende, op maat geleverde juridische hulp. 

Betaalbare en deskundige juridische hulp voor iedereen.

15 EXPERTISES EN ALLE SECTOREN

Recht & Zekerheid staat voor u klaar bij al uw juridische vragen, geschillen en conflicten. Scherpe prijzen en  hoge kwaliteit dienstverlening zijn de basis van ons bestaan. Onze deskundige en daadkrachtige juristen staan klaar om samen met u de juridische strijd aan te gaan. Uw rechtszekerheid is daarbij het kernelement binnen deze strijd. 

"Wat Ons kenmerkt is dat wij de behartiging van uw rechtszekerheid voorop hebben staan, waarin een adequate, laagdrempelige en betrokken houding centraal staan. Waar andere kantoren dit voor minimaal €200,- per uur doen, doen wij voor maximaal €135,-. per uur."

Cheyenne Callenbach

DGA | JURIDISCH ADVISEUR

Contact