Wat wij voor u kunnen betekenen

RECHTSHULP

Professioneel

PROCESVOERING

Transparant

DOSSIERBEHEER

Uitbesteding

BETAALBAAR

Prijs p/u ex. btw

Waarom wij doen wat wij doen

Over ons

Recht & Zekerheid is een jong en dynamisch juridisch adviesbureau, opgericht door de volwaardige LLB juristen Cheyenne Callenbach en Samira Bouazzati. Binnen ons kantoor bundelen we persoonlijke aandacht en juridische expertise om burgers en bedrijven tegen een laag tarief te adviseren en begeleiden bij juridische kwesties. Hierbij leggen we niet enkel de prioriteit op zuivere juridische diensten, maar bieden wij tevens hulp en ondersteuning op juridisch-administratief vlak. Recht & Zekerheid onderscheidt zich hiermee van andere juridische kantoren en zet daarmee de kennis van onze juristen zo optimaal mogelijk in. Wij combineren juridische expertise met een servicegerichte en transparante benadering en streven naar excellentie in de behartiging van uw rechtszekerheid.
b50e448a-b220-481c-9cfc-7c98bee1474e

Onze werkwijze

Als uw juridisch adviseur streven wij  naar maatwerk en excellentie. Wij zien toe op persoonlijke, open communicatie en zorgen ervoor dat wij elkaar goed begrijpen. Om dit doel te bereiken, hanteren wij de volgende werkwijze:

Stel uw vraag

U kunt uw vraag via de mail, het contactformulier of telefonisch aan ons richten. Wij geven dezelfde dag antwoord.

kopje koffie?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk en kosteloos intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor, bij u thuis of op locatie.

aanbieding

Wij brengen uw zaak strategisch in kaart en sturen u binnen 24 uur na het kennismakingsgesprek vrijblijvend een offerte op.

samenwerken!

Wanneer u kiest voor Recht & Zekerheid, gaan wij graag de samenwerking met u aan en gaan wij direct voor u aan de slag.

Wilt u liever face-to-face uw juridische vraag aan ons voorleggen? Dat kan! Recht & Zekerheid biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van ons kosteloos juridisch spreekuur. Leg uw vraag voor aan onze juristen voor een eerste inzicht in uw situatie. Wij zullen u tijdens dit gesprek informeren over de juridische mogelijkheden en eventueel begeleiden en adviseren in het vervolg van uw zaak. Het juridisch spreekuur is elke donderdag van 19:00 uur tot 21:00 uur.  

Volgens de huidige marktprijzen liggen advocatenkosten gemiddeld tussen de €200,- en €500,- per uur. Het tarief van juridische kantoren varieert tussen de €150,- en €250,- per uur. Deze prijzen zijn exclusief btw.  Recht & Zekerheid hanteert strategisch lage tarieven inclusief btw die ver onder het marktgemiddelde liggen.

Advocatenkantoren
200

Prijzen zijn exclusief btw

juridische kantoren
150

Prijzen zijn exclusief btw

recht & zekerheid
95

Prijzen zijn exclusief btw

Enkele van onze expertises:

Arbeidsrecht_

Arbeidsrecht

Op het moment dat er sprake is van een arbeidsrechtelijke relatie tussen de werknemer en de werkgever is het arbeidsrecht van toepassing. Dit rechtsgebied regelt de (juridische) verhoudingen tussen een werkgever en werknemer.

Bestuursrecht

Bestuursrecht

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid of is uw aanvraag afgewezen? Deze vragen vallen binnen het bestuursrecht: het rechtsgebied waarin de verhoudingen tussen de overheid en de Nederlandse Burger worden geregeld.

Arbeidsrecht_

Burgerlijk Recht

Het burgerlijk recht, ook wel het civiel recht of het privaatrecht genoemd, beslaat het geheel aan rechtsregels omtrent de juridische verhoudingen tussen natuurlijke- en rechtspersonen onderling.

cart-line

Consumentenrecht

Heeft u een product gekocht waar u niet tevreden mee bent, maar wil de verkoper daar niets van weten? Dan is het consumentenrecht van toepassing: het geheel aan rechtsregels die de rechten en plichten van consumenten binnen het handelsverkeer regelt.

contractenrecht

contractenrecht

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een overeenkomst of worden afspraken die zijn gemaakt niet nagekomen en wilt u daarom een overeenkomst ontbinden? Deze vragen vallen binnen het contractenrecht: het recht omtrent overeenkomsten.

coin-euro (1)

Europees Recht

Het Europees recht bestrijkt het geheel aan rechtsregels inzake de Europese Unie en bestaat uit het primaire en secundaire gemeenschapsrecht. Het primaire recht bestaat uit verdragen en vormt de basis van de samenwerking tussen de lidstaten.

Wat zeggen klanten over ons?

"Een professioneel team met brede kennis en goede communicatie. Betrouwbaar, meedenkend en gedreven. Kortom, een goede ervaring."
Jeffrey Lampie
CEO OF FOODTICKET
"Dank voor alle hulp en betrokkenheid, de zaken zijn zeer accuraat afgehandeld, we kunnen Recht & Zekerheid B.V. zeker aan iedereen aanbevelen!"
L.C. Spithoven
Particulier
"Recht & Zekerheid heeft mij enorm geholpen in een schadeclaim. Duidelijke informatie en een resultaat wat boven verwachting lag."
Anoniem
Particulier

Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten en wilt u graag bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van ons kantoor? Laat dan een beoordeling achter!

Recente nieuwsartikelen

Recht & Zekerheid houdt u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Wij publiceren een keer per maand een artikel over een relevant juridisch onderwerp of belangrijke, nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving en rechtspraak. 

Naast dat wij zelf continu op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving, vinden wij het ook belangrijk dat studenten hierin worden gestimuleerd. Wij bieden studenten daarom de mogelijkheid om een zelfgeschreven stuk op onze website en social media te publiceren. Ben jij een rechtenstudent en lijkt het je leuk om jouw opinie te werpen op een juridisch onderwerp? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@rechtenzekerheid.nl.

Het Concurrentiebeding Nieuwe Wetgeving op Komst Het concurrentiebeding is een bekend begrip in arbeidsovereenkomsten. Werkgevers maken er vaak gebruik van om hun …

Contact