Diensten

Juridisch advies voor iedereen

Wij begrijpen dat juridische vraagstukken voor zowel particulieren als bedrijven uitdagend kunnen zijn. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Onze benadering is vrijblijvend en gebouwd op openheid en communicatie. Wij geloven dat wederzijds vertrouwen de basis vormt voor een succesvolle samenwerking.   Daarom streven we ernaar een vertrouwensband met u op te bouwen, zodat u zich comfortabel voelt om uw juridische zorgen met ons te delen. Bij ons gaat het niet enkel om het verstrekken van juridische informatie, maar ook om het creëren van een op maat gemaakte strategie die uw belangen beschermt. 

Waar kunnen we u mee helpen?

JURIDISCH ADVIES

Wij voorzien u van passend en deskundig juridisch advies bij zowel kleine als grote juridische vragen.

GESPREKSPARTNER

Wij staan voor u klaar als zakelijke en betrouwbare gesprekspartner bij al uw juridische vraagstukken.

Contact met wederpartij

Recht & Zekerheid kan namens u contact opnemen en communiceren met uw wederpartij.

DOCUMENTATIE opstellen

Wij helpen u graag bij het opstellen, verbeteren of wijzigen van juridische documenten.

Rechtsbijstand

Een procedure starten? Wij kunnen u vertegenwoordigen en begeleiden in uiteenlopende juridische kwesties.

Staat uw dienst hier niet bij?

De diensten hier zijn slechts een deel van wat we bieden. Twijfelt u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn er om uw rechten te verdedigen

Procesvoering

Wat men veelal niet weet over procesvertegenwoordiging, is dat het in de meeste gevallen niet vereist is om een dure advocaat in te schakelen om u te laten bijstaan in een procedure. Bij Recht & Zekerheid kunnen wij u vertegenwoordigen in gerechtelijke zaken waarin verplichte procesvertegenwoordiging door een advocaat niet vereist is. U hoeft zich geen zorgen te maken over onnodig hoge kosten. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken, zodat we samen uw mogelijkheden kunnen bespreken.  

Mediation bij een arbeidsconflict

Bij Recht & Zekerheid begrijpen we dat arbeidsconflicten niet alleen complexe juridische kwesties mee kunnen brengen, maar ook emotioneel uitdagend kunnen zijn. Daarom bieden we niet alleen juridisch advies voor arbeidsconflicten, maar bieden wij tevens mediation als uitkomst arbeidsconflicten. Dit betekent dat we niet alleen bemiddelen tussen werkgevers, werknemers en andere belanghebbenden, maar dat we dit doen met een grondig begrip van de juridische aspecten die bij arbeidsconflicten komen kijken. Op deze manier creëeren we niet alleen werkbare oplossingen, maar ook oplossingen die juridisch solide zijn. Wij zijn er om u te helpen met conflicten op de werkplek, waarbij we zowel praktische als juridisch conforme uitkomsten nastreven om de belangen van alle betrokken partijen te behartigen. 

Contact